Savjetovanje na temu pripreme / provođenja projekata i unaprjeđenja organizacijskih procedura

Broj 2/16
Status Još ima slobodnih mjesta
Trener(i) Udruga "MI" - Split
Organizator Udruga "MI"
Mjesto Terenski posjet u vašoj organizaciji
Kapacitet 38

U okviru Programa Regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj kojeg financijski podržava Nacionalna Zaklada za razvoj civilnoga društva, provodi se serija savjetovanja prema interesima organizacija civilnoga društva i drugih neprofitnih organizacija s područja Zadarske, Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske i Dubrovačko-neretvanske županije.

Procjenom potreba utvrđeno je da udruge imaju specifične i različite potrebe za dodatnim uputama radi poboljšanja prijava na natječaje za financiranje projekata kao i radi kvalitetnijeg praćenja i izvještavanja. Najava natječaja za financiranje omogućuje pravovremenu pripremu.

Zainteresiranim organizacijama će se omogućiti besplatna savjetovanje u trajanju od 1 sat prema dogovorenom rasporedu.

Savjetovanjem će se obuhvatiti najčešća pitanja:

  • način pripreme projektne dokumentacija na natječaje financirane iz Europskog socijalnog fonda (ESF) ili na druge natječaje
  • zahtjevi opisnog i financijskog izvještavanja o provedbi projekata
  • mehanizmi za kvalitetno praćenje provedbe projektnih aktivnosti i vezanih troškova

Nakon iskaza interesa u kontaktu s trenerima dogovorit će se termin kao i dodatne teme i specifična područja savjetovanja prema potrebi.

Za dodatne informacije u vezi prijave možete poslati mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon 021/329130